Over Jan Bakker

Bestand_000 (1)Geboren op 16 oktober 1988 en woonachtig op Urk. Getrouwd , en vader van 2 prachtige dochters.

Ik ben werkzaam als IT Specialist en mijn hobbies zijn allereerst mij gezin, maar ook koken, hardlopen en muziek. Zelf bespeel ik gitaar, ukelele en mondharmonica.

Mijn posts zullen inhoudelijk over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan. Ik post vaak makkelijke receptjes in de categorie : “als ik het kan , kan jij het ook”. Verder ben ik geen diëtist, sportarts of vegetariër. Ik plaats dus ook “ongezonde” recepten. Ik ben voorstander gezond eten, voldoende beweging maar ik ken geen “cheatmeals”. Ik kan zonder schuldgevoel een pizza of zak chips naar binnen werken 😉 Probeer de juiste balans te vinden zodat je nog steeds lekker in je vel zit, en toch bewust eet.

Ik ben begonnen met deze site na het vaarwel zeggen van Facebook. Ik was het zinloos scrollen een beetje zat, en was hier dagelijks veel tijd aan kwijt. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze. Vooral kinderen verdienen volledige aandacht van ouders, en dan helpt het niet als paps en mams steeds afwezig op hun telefoon bezig zijn.

Als ik nu iets kwijt wil, post ik het hier en een ieder is vrij om het te lezen of er iets van te vinden. Take it or leave  it 😉  Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe posts, schrijf je dan in via de homepage, of volg me op Instagram