Fish Potato Run 2015 (2)

Jaaaaaaaaa! Op het moment van schrijven wint Dafne Schippers goud op de 200 meter voor de vrouwen in Peking. Wat een power heeft die meid! Ik daarentegen heb geen zin in mijn duurloopje die voor vandaag gepland staat. Misschien later deze avond maar eens kijken of ik nog ergens moed vandaag kan plukken. Want ik weet waar ik het voor doe. Nog 2 weekjes dames en heren. De 25e editie van de Fish Potato Run! Ik doe voor het eerst mee. Het hardlopen lijkt hotter dan ooit. Dat was deze week ook weer te zien tijdens de 3e GBU Windmolenloop. Veel deelnemers en een prima sfeertje. Tijden zijn nog niet binnen, maar ik klokte zelf een krappe 10 seconden op mijn PR. Geen klagen dus.

De FPR clinic loopt ook op rolletjes. Ik merk dat een beetje routine goed werkt. Interval, herstel, duurloop. Lekker. Elke week weer opnieuw. Maar ik kijk alweer verder. Want, wat ga ik doen na de FPR? Sowieso weer lekker trainen bij UCT Emmeloord! Daar heb ik me deze periode maar niet aan gewaagd, enerzijds omdat ik er de tijd niet voor heb, anderzijds om me goed te kunnen focussen op het lopen en niet geblesseerd te raken. Verder gewoon lekker wat vaker intervallen om sneller te worden. Verder heb ik heb me ingeschreven voor de Onderdijksrun in Kampen. Ook zin in!

De FPR komt dus steeds dichterbij. Ik reed vandaag nog over de Urkerweg richting Emmeloord en dacht nog bij mezelf: straks loop ik hier te sjokken. Hoe zal het gaan? Zit het weer een beetje mee? Start ik niet te snel? Loop ik mezelf niet stuk? Allemaal “voorpret”. Het zal wel loslopen. Letterlijk. Ik zag deze week een leuke compilatie voorbij komen van de FPR door de jaren heen, echt leuk om te zien. Grappig om te zien hoe elk jaar weer meer deelnemers deze toffe run weten te vinden. Dit jaar verwacht de organisatie zo’n 2500 deelnemers. Je kunt nog inschrijven tot 6 september! Doe je mee?

Ik ben er klaar voor en wens alle lopers en mede-clinickanjers heel veel succes toe. Doe lekker je ding. Sneller dan Dafne worden we toch niet 😉

 

 

Vergeet niet te delen! :

You may also like...